1919 NUTRI REPAIR SHAMPOO 100ml

Kód: PE039938
Neohodnoceno
158 Kč 130,58 Kč bez DPH
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

1919 NUTRI REPAIR ŚAMPON pro intenzivní regeneraci vlasů

vhodné pro: citlivé, křehké, poškozené vlasy potřebující regeneraci

Vyživující a pečující šampon z řady 1919 Nutri-repair obsahuje rostlinný výtažek z Karobu, česky Rohovníku, který je bohatý na kombinaci základních živin, minerálních solí , aminokyselin a rostlinných keratinových proteinů, které umožňují vlasy zpevnit, zabraňují jejich lámání a přinášejí hebkost a lesk v celé délce vlasů, od kořínků po konečky. Obsažené proteiny hloubkově vyživují a hydratují poškozené vlasové vlákno a regenerují ho intenzivně a od základu. Navíc je obohacen o unikátní parfemaci značky Eugene Perma 1919.

  • obsahuje vyživující minerální soli a účinné rostlinné keratinové proteiny
  • hloubkově vyživuje vlasové vlákno
  • vyhlazuje a zpevňuje povrch vlasu
  • vlasy hydratuje a dodává jim hebkost
  • brání mechanickému poškození při kartáčování 
  • přináší lesk a jas
  • obsahuje unikátní parfém Eugene Perma 1919

použití: přiměřené množství  naneste na umyté, ručníkem vysušené vlasy a nechte působit 10min. Opláchněte a upravte do požadovaného účesu.

Tip: pro zesílení efektu výživy suchých nebo poškozených vlasů používejte s kompletní péčí řady Eugene Perma 1919 Nutri-repaire

Detailní informace

Detailní popis produktu

Exclusivní řada Eugene Perma 1919 je připomenutím a oslavou odkazu zakladatele společenosti Eugene Suttera, avantgardního kadeřníka s vášní a obdivem pro krásné ženské vlasy ve "Le style á la francaise". 1919 je řada určená pro každou sebevědomou ženu, k podtržení a podpoře jejího osobitého stylu a jedinečnosti, řada ucelených profesionálních kadeřnických produktů je výhradně veganská. Obaly jsou vyrobeny s ohledem na 100% recyklovatelnost a obsahují již 25% recyklátu. Každá jednotlivá kategorie obsahuje drahocenné ingredience rostlinného původu intenzivně pečující o vaše vlasy.

Produkty obsahují unikátní , smyslně ženský parfém 1919, v jehož jiskřivém těle se harmonicky prolínají citrusové tóny spolu s kořenitými tóny zázvoru, zahalené do delikátní květinové vůně. V závěru se vůně opírá o hřejivou sílu santalového dřeva. Nechte se hýčkat řadou 1919 a tato neodolatelná vůně vás bude doprovázet celý den..

Doplňkové parametry

Kategorie: Nutri-Repaire
Hmotnost: 0.1 kg
EAN: 3140100379792
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: