Essentiel keratin SUN

AKCE pro všechny odkaz

AKCE PRO kadeřníky odkaz

Novinka od Eugene Perma ESSENTIEL KERATIN SUN přináší dokonalou dvojí péči pro letní měsíce.

Produkty obsahují fytokeratin, který hloubkově regeneruje a zpevňuje vlasové vlákno. Výtažek z granátového jablka, kokosový olej a přidaný UV filtr navíc chrání účes před blednutím barvy a poškozením struktury vlasu.
Obsahuje unikátní parfém, který vám navždy bude připomínat krásné, sluncem zalité léto..
Kolekce tří produktů - SUN šampon - SUN maska 2v1 - SUN sprej  se postará o ochranu, hydrataci a výživu vlasů.

Zabrání poškození vlasového vlákna přímým slunečním zářením. Odstraní residua z mořské soli a dokonce i chlóru z bazénu. Navíc vás potěší dokonalou letní  vůní - obsahuje totiž extrakt z granátového jablka !

SUN SHAMPOO

šetrně myje a odstraňuje zbytky chlóru, soli a písku.
Hydratuje vlasové vlákno a pomáhá předcházet lámavosti vlasů, obsahuje extrakt z granátové jablka pro regeneraci a zabraňuje blednutí barvy.

Vice info a koupit


 

SUN MASK 2v1

slouží jako bezoplachový krém nebo vyživující maska, hloubkově opravuje a vyživuje vlasové vlákno po slunění, obsahuje extrakt z granátového jablka a kokosový olej pro regeneraci, chrání barvu před vyblednutím
masku lze použít dvěma způsoby:
leave in creame -aplikujte před nebo po vystavení slunci k zajištění výživy během slunění. Neoplachujte.
maska - použijte po umytí vlasů pro hloubkovou opravu vlasů vystavených slunci, soli a chlóru. Nechte působit 3-5min a opláchněte.

Vice info a koupit

ESSENTIEL SUN  MASQUE 2 EN 1 FACE TUBE 150ML 228


 

SUN MIST - UV ochranný sprej

chrání před UV zářením a škodlivými faktory
obsahuje extrakt z granátového jablka a UV filtr
hydratuje vlasy a předchází jejich poškození z přímého slunce

Více info a koupit

 ESSENTIEL SUN BRUME PROTECTION FACE SPRAY 150ML 86x256_1


ESSENTIEL  keratinová vlasová péče s dvojím účinkem
Profesionální vlasová péče s dvojím účinkem, keratinem a rostlinnými účinnými látkami , která řeší každou vaši potřebu z hlediska péče o vlasy. Výrobky s osvědčenou účinností a profesionálními výsledky, jedinečným složením přizpůsobeným pro daný typ a potřeby vlasů, působí jednotným cílem zpevnit a regenerovat vlasové vlákno.  Výzkumná a inovační laboratoř společnosti Eugene Perma vytvořila koncentrované receptury, které kombinují keratin jako základní protein tvořící vlas, s rostlinnými účinnými látkami a vyvinula tak výrobky s osvědčenou účinností a výsledky. Výrobky jsou vyrobeny ve francouzském závodě v Reims a nejsou testovány na zvířatech. 

 Více info a koupit