1919 THE ELIXIR 45ml

Kód: PE041048
Neohodnoceno
601 Kč 496,69 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
26.4.2024

1919 THE ELIXIR - koncentrovaný olejový elixír pro hloubkovou regeneraci

vhodné pro: suché, poškozené, kudrnaté vlasy

Doslova zázrak pro vaše poškozené, třepící se nebo špatně upravitelné vlasy se skrývá v tomto elixíru.  Jeho olejová báze získaná z makadamových ořechů koncentrovaně a hloubkově regeneruje vlasové vlákno a vrací mu  pružnost a zacelenost. Výtažek z ořechu je geniální pro péči o suché, poškozené vlasy, vlasy se sklonem k třepení, ale i pro vlasy, které se těžko upravují nebo drží tvar. Vhodný je také pro péči o vlasy kudrnaté a vlnité, kde přináší upravenost a živost vln. Obsahuje tungový a řepkový olej pro hydrataci a vysoký lesk.

  • hloubková olejová péče s makadamovými ořechy
  • tungový a řepkový olej pro hydrataci a lesk
  • vyživuje a uhlazuje vlasové vlákno
  • krotí krepatění a oživuje vlny
  • chrání vlasy před účinky fénování

použití: pár kapek elixíru můžete přidat do svého šamponu , koncidionéru nebo  masky - obohatíte tím jeho účinek. Můžete také nanášet po umytí vlasů - pár kapek rozetřete ve dlaních a zapracujte do vlhkých , ručníkem vysušených vlasů - neoplachujte. Stejným způsobem lze nanášet i do suchých vlasů , vhodné pro oživení vln.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Exclusivní řada Eugene Perma 1919 je připomenutím a oslavou odkazu zakladatele společenosti Eugene Suttera, avantgardního kadeřníka s vášní a obdivem pro krásné ženské vlasy ve "Le style á la francaise". 1919 je řada určená pro každou sebevědomou ženu, k podtržení a podpoře jejího osobitého stylu a jedinečnosti, řada ucelených profesionálních kadeřnických produktů je výhradně veganská. Obaly jsou vyrobeny s ohledem na 100% recyklovatelnost a obsahují již 25% recyklátu. Každá jednotlivá kategorie obsahuje drahocenné ingredience rostlinného původu intenzivně pečující o vaše vlasy.

Produkty obsahují unikátní , smyslně ženský parfém 1919, v jehož jiskřivém těle se harmonicky prolínají citrusové tóny spolu s kořenitými tóny zázvoru, zahalené do delikátní květinové vůně. V závěru se vůně opírá o hřejivou sílu santalového dřeva. Nechte se hýčkat řadou 1919 a tato neodolatelná vůně vás bude doprovázet celý den..

Doplňkové parametry

Kategorie: Nutri-Repaire
Hmotnost: 0.23 kg
EAN: 3140100410488

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: