Essentiel Keratin Balance

Eugene Perma Paris řady Essentiel přichází s revolučním řešením KERATIN BALANCE pro mastící se kořínky a suché konečky vlasů. Obvyklá péče zaměřená na rychle se mastící pokožku je tvoře pouze šamponem, který sice dobře pokožku odmastí, ale současně s tím i vlasy v délkách a konečcích. Ty jsou pak zeslabené, splihlé nebo se dokonce časem lámou. Účinně odstranit a hlavně zamezit nadměrnou tvorbu Seba z vlasových váčků není snadné a ještě složitější je přitom zachovat a zlepšit kvalitu vlasů. Tří krokový program KERATIN BALANCE nabízí řešení!

  • Úžasné složení: Rostlinný Keratin & Scalposin TM: přírodní amino kyseliny obnovují a zachovávají microbiální ecosystém vlasové pokožky. Bez zatěžujících silikátů.
  • Dvojí účinek: čistota & rovnováha
  • Typ vlasů: všechny typy vlasů & mastná pokožka
  • Výhody: Díky rostlinnému Keratinu a komplexu proti nadměrné tvorbě Seba, čistí tato řada jemně vlasovou pokožku a současně pečuje a opravuje konečky. Pokožka je ozdravená a v rovnováze, vlasy získávají pružnost a lesk.

Keratin Balance šampon obnovuje rovnováhu pokožky hlavy s mastnou tendencí a suchými délkami. Díky kombinaci fytokeratinu a scalposinu TM šampon šetrně odstraňuje přebytečný kožní maz a vytváří jemné a lesklé vlasy a zároveň chrání vlákno.

Použití produktů řady Balance vám prodlužuje období mezi jednotlivými mytími.


Použití:

Naneste šampon na mokré vlasy a lehce vmasírujte. Nechte působit 3min. Dobře opláchněte. Doporučuje se použít kondicioner Balance a Clay Balance


Koupit

Jako jedna z mála řad poskytuje Keratin Balance oplachový Kondicionér, který šamponem pročištěné vlasy znovu hydratuje a vyživuje suché konečky. Usnadňuje rozčesávání bez zatížení vlasů, zamezuje jejich poškození při kartáčování a obnovuje jejich pružnost. Délky jsou hloubkově hydratované.

Použití: Naneste na mokré, šamponem umyté vlasy, množství, které je nezbytné pro délky a konečky. Nenanášejte přímo na vlasovou pokožku, jen na vlasy. Jemně vlasy v délkách promněte a nechte působit 3min. Rozčešte a následně opláchněte.


Koupit

Unikátní produkt pro dlouhodobé řešení problému mastící se pokožky a vlasů přináší Keratin Balance Cleansing Clay – čistící, mycí jíl. Vzhledem k jeho přírodnímu minerálnímu složení je možné ho použít i jako pečující prostředek pro posílení všech typů vlasů.

Růžový mycí jíl díky své vydatné pěně čistí pokožku hlavy a poskytuje velmi příjemný, lehký pocit svěžesti. Odstraňuje nečistoty a přebytečný maz. Vaše pokožka hlavy je intenzivně hydratovaná a vlasy jsou silnější již od první aplikace. Používá se střídavě se šamponem.

  • Typ vlasů: Pro všechny typy vlasů, i pro citlivé
  • Použití: Na mokré vlasy naneste malé množství jílu přímo na pokožku hlavy. Jemně masírujte pokožku hlavy a poté přidejte trochu vody, abyste vytvořili hustou pěnu. Důkladně opláchněte. Tento mycí jíl by se měl používat střídavě se šamponem jednou nebo dvakrát týdně.

Koupit