NUTRALASH růstové sérum na řasy

Každodenní používání maskary nebo permanentního očního líčení vede časem k oslabení struktury řas, ztrátě jejich objemu a hustoty. Řasy navíc ztrácí svoji vitalitu a pigmentaci. Z namáhané folikuly rostou jemnější, ale i kratší a řidší řasy. Podobně je na tom i obočí.. S tímto problémem se setkává většina dospělých žen. Ale proč nemít řasy opět krásné, husté a dlouhé ? Naše sérum to umí - výsledky používání zákaznic mluví jasně … Nyní produkty v akci ve výhodném paketu s kosmetickou houbičkou a obalem zdarma!            AKCE pro koncové zákazníky              AKCE pro kadeřníky a kosmetičky
Nutralash Eyelash Advanced je vysoce účinné růstové sérum pro podporu růstu a posílení řas a obočí, vyvinuté společností Nutracosmetics, vyrobené v německém závodě. Dosahuje stabilně vysoké kvality a účinnosti a proto patří na domácím trhu mezi nejvyhledávanějšími produkty této kategorie. Velký bonusem je velmi malé množství nanášeného gelového séra na horní linii řas – jen jedno namočení štětečku stačí pro aplikaci na obě horní víčka. Účinné látky pak hloubkově vyživují řasový kořínek a stimulují jeho růst. Nově vyrostlé vlasy jsou na pohled silnější, tmavší a delší. U stávajících řas je patrná viditelná změna již za několik týdnů aplikace, zpravidla již po třech týdnech. Při aplikaci na obočí je změna patrná v množství nových vlasových chloupků – obočí se postupem času stává mnohem hustší.
A jak správně používat, aby byl efekt rychle znatelný ? Je to úplně jednoduché. Stačí začlenit nanášení růstového séra do svého např. večerního rituálu péče o pleť. Nejlépe po odlíčení a osušení obličeje naneste po jednom vysunutí gelové sérum pomocí štětečku na linii řas na obě horní oční víčka, podobně jako bychom použili oční linky. Méně znamená více - jedno nanášení štětečkem stačí opravdu na obě oči, nepoužívejte množství séra zbytečně mnoho. Nadbytečné množství by pak mohlo proniknout do očí, které by byly podrážděné. V prvních dnech aplikace mohou být linie řas lehce zarudlé, ale neměly by výrazně svědit. Pokud je zarudnutí i po třech dnech aplikace další použití přípravku se nedoporučuje a aplikace by měla být zastavena. Omezení: produkt by neměl být používán po opalování, během těhotenství nebo během chemoterapie. Výrobek je dermatologicky testován, je bez parfemace a většina uživatelů ho proto velmi dobře snáší. Složení výrobku je uvedeno na jeho obalu.