Poznejte zázračná tajemství vybraných bio francouzských ingrediencí v maskách Collections Nature

Poznejte zázračná tajemství vybraných bio francouzských ingrediencí v maskách Collections Nature. V každém balení se skrývá vysoký podíl přírodních složek, pro přirozenou krásu vašich vlasů. Collections Nature je cerrtifikovaná veganská vlasová kosmetika v bio kvalitě, z přírodních ingrediencí francouzského venkova.. 
Regenerace vlasů maskami s vysokým podílem přírodnin je to nejlepší, co můžete pro zdraví vašich vlasů udělat. Pravidelně, nejlépe po každém umytí vlasů, aplikujte dostatečné množství masky na vlasy i vlasovou pokožku. Nechte působit 3-5 min a pak opláchněte. Již po první aplikaci ucítíte v kvalitě vašich vlasů znatelný rozdíl. Budou živější, lépe upravitelné a postupem času opravdu zdravější…A jaká maska je ta pravá právě pro Vás? 
Organické ostružiny z francouzského Massif Central jsou pěstovány v Evropě už více jak 2000let. Tento vitamínem nabitý plod se tradičně užívá pro své antioxidační schopnosti. Maska Color Mask obsahuje více jak 96% přírodních složek, které intenzivně regenerují vlasové vlákno . Nejvhodnější je pro vlasy barvené, kterým poskytuje dokonalou hloubkovou výživu, trvale chrání jas barvy. Uhlazuje kutikulu vlasu, které jsou lépe česatelné a méně se poškozují česáním. 
Trápí vás suché a poškozené vlasy? Je krásně vypadající účes od kadeřníka druhý den k nepoznání..? Na vině je poškozené vlasové vlákno a suchá kutikula vlasu. Vlas ztrácí svoji pevnost a poddajnost, často dochází k tzv. frizz efektu. Nejvyšší čas nechat své vlasy ozdravit silou organických meruněk z Provance, lépe řečeno olejem z jejich jader. Maska Nutrition Ultra s obsahem 97% přírodních složek, vyživuje a přirozeně obnovuje vlas uvnitř i na povrchu. Účinně vlasy hydratuje a chrání před škodlivými vnějšími vlivy. Vlasové vlákno lehce vyztuží, vlasy jsou živější a lesklé.
Pro udržení dobré kvality vlasů je nutná každodenní péče. Maska Daily Moisturizing Mask je vhodná pro každodenní použití a pro všechny typy vlasů. Účinnou složkou je bio leknín z francouzské oblasti Massif Central, který vysokým podílem 98% přírodních složek maximálně hydratuje vlasy. Výrazně tím zvyšuje pružnost a živost každého účesu, zejména dlouhých vlasů. Zanechává vlasy dobře upravitelné, splývavé, jemné a lesklé – co více si přát..
Pro dosažení skutečného zdraví vašich vlasů používejte jen kvalitní a certifikované produkty, jako je kolekce produktů Collections Nature od Eugene Perma Paris. Díky už stoletým zkušenostem v oboru, vlastním laboratořím a výzkumu, důrazem na kvalitu bio aktivních ingrediencí dosahuje tato řada vlasové kosmetiky tak vysoké obliby jak na domácím francouzském trhu a na trhu evropském. Vynikající přírodní složení s průměrným obsahem přírodnin 94% je čistě veganské. Obaly jsou vyrobeny z 50% recyklátu a plně recyklovatelné. Díky tomu je kosmetika Collections Nature hrdým nositelem certifikace COSMOS NATURAL. + foto více produktů z řady v nafocené koláži + logo vegan + cosmo natural- pokud najdete