Připojte svůj salon k Profiperma týmu

Vážený zákazníku,

velmi nás těší, že jste si vybrali naši společnost Profiperma s.r.o. jako svého nového obchodního partnera. Naším prostřednictvím máte možnost nakoupit profesionální kadeřnické produkty značek Eugene Perma , C:EHKO , Keen , Nutracosmetics , Olaplex a kadeřnického příslušenství. Pravidelně vám budeme rovněž nabízet produkty v různých typech akcí - slevové akce, zvýhodněná množstevní balení, dárky k objednávce nebo dárky pro vaše zákazníky. Dáme vám také možnost profesního růstu díky naším školením a workshopům realizovaných našimi mezinárodními školiteli. Pravidelně vás bude navštěvovat náš obchodní zástupce, s kterým můžete řešit všechny provozní záležitosti. Díky našemu e-shopu s kompletním sortimentem můžete ale objednávky řešit naprosto nezávisle na jeho návštěvách, kdykoli potřebujete...

Prvním krokem naší vzájemné spolupráce je tedy registrace na tomto e-shopu, která vám umožní nakupovat kompletní kadeřnický sortiment za zvýhodněné ceny pro kadeřníky a kadeřnické salony. Pokud jste kadeřník nebo kadeřnické popř. kosmetické studio registrujte se prosím na hlavní stránce v odkazu Nová registrace (kadeřnický salon/kadeřník) - po vyplnění IČO se vám registrace předvyplní dle údajů zadaných v Živnostenském rejstříku. Následně bude tato registrace autorizována (ověření údajů) a bude vám zaslána SMS na vámi uvedený telefon - od této chvíle budete moci nakupovat...V následujících dnech vás pak bude kontaktovat váš regionální zástupce.

Pořádek, především ve financích, dělá přátele...Vzhledem k tomu, že jsme vzájemně novými  obchodními partnery jistě pochopíte, že dodávka na dobírku je v prvotní fázi naší spolupráce oprávněná. Do budoucna po několika realizovaných objednávkách na dobírku a pravidelném kontaktu s naším obchodním zástupcem, který bude vaším garantem, bude jistě možné se domluvit na platbě na fakturu se splatností. 

Novým zákazníkům jsme připraveni nabídnout zvýhodněné nabídky formou paketů na většinu našeho sortimentu. Tyto nabídky vám doručí obchodní zástupce a jsou určeny pro jednorázovou podporu při zahájení naší spolupráce. Pakety jsou průřezem sortimentu, obsahují naše nejúspěšnější produkty za zvýhodněné ceny a navíc  spousty dárků...

Kdykoli potřebujete něco ujasnit, kontaktujte nás prostřednictvím on-line asistenta na těchto našich e-shop stránkách, popř. na telefonu či emailu. 

Budeme se těšit na naši vzájemnou spolupráci

Váš Profiperma tým